Valls


DCIM100MEDIADJI 0063.JPG
DCIM100MEDIADJI 0033.JPG
Img
Mapa Valls Roig
002campdevallsvideodef 004 (1)
Valls és una ciutat industrial amb més de 200 anys d’experiència en sectors tradicionals com la indústria paperera, el tèxtil i la pell, l’elaboració d’aiguardents, i la indústria metal·lúrgica.

Actualment, amb 3.519.000 m², els tres polígons industrials de Valls, representen gairebé la meitat del sòl industrial del Camp de Valls, amb una gran concentració d’empreses de llarga tradició empresarial de sectors tradicionals com la indústria auxiliar de l’automoció, la metal·lúrgica, l’agroalimentària, la fabricació de materials per a la construcció i, més recentment, la logística i els centres de distribució.

Però també són importants al Camp de Valls altres sectors industrials i de serveis, i un gran nombre de petites i mitjanes empreses d’alt component tecnològic en sectors com enginyeria, informàtica, mecànica de precisió, producció de motlles i matrius, climatització i altres activitats relacionades amb les principals empreses dels sectors estratègics del territori.

La ciutat de Valls està molt ben comunicada amb dues sortides de l’autopista AP-2, i una sortida a l’AP-7. Amb el Port de Tarragona per l’autovia A-27, i amb el Vendrell per la C-51. L’estació de l’AVE Camp de Tarragona està situada a cinc minuts de Valls.

Sectors industrials situats a Valls


Car
Text Document
Helmet
Apple With A Leaf
Settings

Consulta la disponibilitat de sòl industrial i naus en venda i lloguer, dels polígons industrials del Camp de Valls (aquesta BB.DD. s’actualitza cada setmana)